Vi søger stud.jur

August Jørgensen Advokater søger en studentermedhjælper med interesse for inkasso og retssagsbehandling.

Dine arbejdsopgaver:

Som stud. jur. hos August Jørgensen Advokater er det hensigten, at du efter oplæring selvstændigt skal forestå sagsbehandling og dokumenthåndtering i kontorets inkassosager, herunder oprettelse og journalisering af sager, korrespondance med debitorer og retten, udfærdigelse af betalingspåkrav og stævninger mv. Endvidere skal du deltage i telefoniske fogedretsmøder samt eventuelt deltage i udkørende fogedforretninger.

Afhængig af arbejdsomfanget og dine kvalifikationer, vil du også få mulighed for at bistå kontorets advokater indenfor retssagsbehandling, ansættelsesret og erhvervsrådgivning m.v.

Din profil:

Der vil være tale om et selvstændigt arbejde, hvor du skal kunne håndtere kontakt med debitorer og klienter, og det er derfor vigtigt, at du som person er robust og god til at kommunikere.

Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen under hensyntagen til dit studie, eksamensperioder mv. Arbejdstiden vil typisk være 2 faste dage om ugen. Det er en forudsætning, at du har kørekort. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.

Om August Jørgensen Advokater:

Hos August Jørgensen Advokater er omgangstonen uhøjtidelig og vi lægger vægt på gode arbejdsforhold.

August Jørgensen Advokater er et dynamisk, full-service advokatfirma, der fra vores kontor i Hillerød yder både erhvervslivet og private en faglig kompetent juridisk og kommerciel rådgivning.

Vi er uafhængige og har specialiseret os i at rådgive mindre og mellemstore virksomheder i alle klassiske udfordringer – i solid afstand fra lovens gråzoner.

Se mere på www.augustj.dk.

Skriftlig ansøgning vedlagt CV, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger sendes til administrationschef Kim Larsen på kl@augustj.dk.

Send din ansøgning snarest muligt og senest den 15. juni 2022. Vi indkalder løbende til samtale. Tiltrædelse sker efter aftale og hurtigst muligt.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Martin Schnipper (ms@augustj.dk) eller advokat Carl Gustaf Jespersen (cgj@augustj.dk) på tlf. 48 24 79 20